Magneti Marelli

U zoekt een garageconcept met passie voor Italiaanse wagens?

Gedreven en deskundig met de nadruk op service. 

U herkent zich ongetwijfeld in deze kwaliteiten.  Het "Checkstar" concept van Magneti Marelli omvat deze kwaliteiten allemaal.  Het concept heeft een lage instapdrempel zodat grote investeringen niet nodig zijn.  Voelt u zich geroepen om deze Magneti Marelli missie uit te dragen? 
Contacteer ons op 089/51.06.92.
  Wij zoeken nog enkele garages om de landelijke spreiding te vervolledigen. Hier vindt u alvast onze 12 partners.


Magneti Marelli Aftermarket
is een dynamisch merk, dat zich kenmerkt door een snelle en permanente groei, in het kielzog van de evoluerende automobielsector.


Gericht op een divers en sterk ontwikkeld productgamma weet Magneti Marelli in te spelen op de huidige en toekomstige verwachtingen van de markt. Dit is kortom de missie van Magneti Marelli Aftermarket.  Door deze drang naar vooruitgang op basis van een wetenschappelijk onderbouwde aanpak, werpt de onderneming zich resoluut in de strijd om de beste herstelservice te bieden op een bijzonder concurrentiële markt.


Door jarenlange ervaring heeft Magneti Marelli een hoogkwalitatief netwerk van ondersteunende diensten die door alle constructeurs wordt erkend
= Magneti Marelli Checkstar

Het Europees netwerk bestaat uit 4 800 leden: technische info en support, interventies, opleiding en webdocumentatie zijn mogelijk.
Marelli blijft up-to-date door continue verbetering, extra dienstverlening en distributie van onderdelen aan autofabrikanten.

 Home